1 juli open dag bij Lagerwey

Zaterdag 1 juli 2017 opent Lagerwey de deuren van haar nieuwe productiefaciliteit in Barneveld voor iedereen die wil zien waar onze windturbines gemaakt worden. Van 10.00 tot 15.00 uur zijn jong en oud vrij van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Wat is er te zien?
Naast het bezichtigen van onze productiefaciliteit, waar grote onderdelen van de turbine te bewonderen zijn, is er nog veel meer te doen en te zien.  Zo kunt u een rondleiding volgen verzorgt door onze medewerkers. Tijdens deze rondleiding nemen we u mee door onze nieuwe hal en leggen uit hoe wij de onderdelen van een windturbine produceren. Daarnaast geven medewerkers van al onze afdelingen presentaties, o.a. over hoe we een windturbine ontwerpen en wat daarbij komt kijken. Enthousiast geworden over werken in de windenergie? Ga dan zeker ook even langs bij onze HR-afdeling. We hebben diverse uitdagende vacatures open staan. Misschien hebben we een mooie baan voor je in ons groeiende bedrijf.

Lagerwey Climbing Crane
Als klap op de vuurpijl is op 1 juli ook de Lagerwey Climbing Crane voor het eerst in het echt te bewonderen. Dit is ’s werelds eerste klimmende kraan die zelfstandig langs de mast van een windmolen kan klimmen en ook onderdelen kan hijsen vanaf de mast. Deze klimmende kraan zal dit najaar voor het eerst worden ingezet bij de bouw van een nieuwe turbine.

Uiteraard is er nog meer te doen en te beleven. En voor koffie, thee of een frisdrankje met wat lekkers wordt gezorgd. Ook aan de kleintjes is gedacht.

Bent u geïnteresseerd, dan verwelkomen wij u van harte op zaterdag 1 juli, tussen 10.00 en 15.00 uur op De Landweer 13, 3771 LN in Barneveld. Als het weer en de reisafstand het toelaten verzoeken wij u op de fiets te komen.