Ledenvergadering Pawex bij Lagerwey

De vereniging Particuliere Windturbine Exploitanten (Pawex) hield jl. 24 november haar algemene ledenvergadering. Om een inspirerende omgeving te bieden aan Pawex, heeft Lagerwey haar kantoor ter beschikking gesteld om de vergadering te houden.

Nadat op het kantoor in Barneveld de vergadering was afgerond, zijn de leden naar de productielocatie in Wekerom gegaan. Daar werd eerst tussen de hubs en gondels het diner verzorgd. Vervolgens werd door medewerkers van Lagerwey een uitgebreide rondleiding door de productiehallen gegeven. De leden hebben zo goed zicht gekregen op de ontwikkelingen en groei bij Lagerwey. Eén van de leden gaf aan: “het is mooi om te zien hoe professioneel de productie wordt uitgevoerd en hoeveel delen van de windturbine in eigen beheer worden geproduceerd”.