Verhuizing hoofdkantoor

Per 12 oktober 2015 verhuist Lagerwey, leverancier van direct drive windturbines, naar een nieuw onderkomen in Barneveld. Huib Morelisse, CEO: “De afgelopen 12 maanden zijn we razendsnel gegroeid. Om die reden zijn we op zoek gegaan naar grotere huisvesting voor onze R&D en stafafdelingen.”

Nieuw kantoorpand
Het te betrekken kantoorpand ligt in Barneveld aan de snelweg A1 en is eenvoudig bereikbaar voor klanten van Lagerwey. Op termijn streeft Lagerwey ernaar om de alle kantoorfuncties inclusief productie en assemblage op een andere en grotere locatie onder te brengen.

Nieuwe adres
Nijverheidsplein 21, NL-3771 MR Barneveld
(afslag No. 16 op de A1 naar Voorthuizen)
Tel: +31(0)342 751935 (ongewijzigd)

De locatie van onze productie en assemblage in Wekerom blijft ongewijzigd.