Lagerwey receives order for Windpark Netterden-Azewijn

Lagerwey kondigt met trots aan dat zij een order voor 6x L82 2.0/2.3 MW met 98m ashoogte, van Windpark Netterden-Azewijn heeft ontvangen.

De turbines zullen gebouwd worden op Lagerwey ‘s innovatieve Modular Steel Tower (MST) Onderdeel van het contract is een onderhoudsovereenkomst voor 15 jaar. We zijn dankbaar voor het vertrouwen dat Windpark Netteren-Azewijn in ons stelt. En we zijn trots dat wij als Gelderlands bedrijf een concurrerend alternatief kunnen bieden wat ook leidt tot meer lokale werkgelegenheid.

Ard de Poot, Sales Director Lagerwey:

“Graag bedanken wij de project ontwikkelaars BAM Bouw en Yard Energy voor het vertrouwen in ons bedrijf en onze windturbines. Het betekent veel voor ons om orders te ontvangen van gevestigde bedrijven in de windenergie branche en toont wederom dat wij succesvol kunnen zijn in deze zeer concurrerende markt.

BAM Bouw en Techniek, BAM Infra en Lagerwey zullen samenwerken aan de project realisatie. Civiele werken voor het project starten in november 2015 en de opbouw van de turbine is gepland in april/mei 2016. Het windpark zal meer dan 7000 huishoudens van duurzame elektriciteit voorzien!”