Lagerwey groep tekent investeringsdeal

Lagerwey groep heeft een investeringsdeal met een groep van Nederlandse, informele investeerders getekend. De kapitaal investering, tegen een minderheidsaandeel, in Lagerwey Groep zal de vermogenspositie van het bedrijf versterken en de weg openen naar verdere groei.

Aart van de Pol, Managing Director van Lagerwey Groep zei: “Lagerwey is een bedrijf met indrukwekkende technologie en een sterk groeipotentieel.

Met deze kapitaalinvestering versterken we onze balans en kunnen we ons R&D programma en de verder groei van het bedrijf financieren ter ondersteuning van onze snel groeiende orderportefeuille. De wereldwijde markt voor hernieuwbare energie is zeer veelbelovend en we verwachten onze aanwezigheid te versterken in onze lokale Europese markten.

Samen met onze investeerders kijken we uit naar de verdere groei als winstgevende Nederlandse windturbine leverancier door het leveren van onze‘state of the art’ direct drive technologie.